štvrtok 30. januára 2014

Deka


Vitajte, 

mám rada fotografie, ktoré zachytávajú tzv. "work in progress".  Na deke pracujem už nejaký mesiac, sú to také dielčie "zásahy" keď je popri iných povinnostiach priestor aj na šitie. 



U nás v meste je jeden čarovný obchodík, zastrčený v bočnej uličke, v ktorom predávajú bytové doplnky, prešívané deky, vankúše a dekorácie značiek Green Gate a ďalších značiek, ktoré nedržím v hlave, dôležité sú pre mňa vizuály ako názvy :D... A práve tam som dostala nakopnutie pre šitie deky pre dcéru. Toľko ochkania a rozplývania sa nad ich krásou mi nedalo a pustila som sa do práce. Pre rady ohľadom quiltovania som si šla k Marte a Majke, pre bloggerky známe toť šikovné žienky znalé techniky patchworku a quiltu. Deka je prešívaná zatiaľ klasicky nie voľne, na to si ešte počkám kým chytím zručnosť. Raz to dám, určite! A veru, prešitím sa celkom obyčajná deka stala neobyčajnou, s puncom jedinečného originálu (pekne napísané, ale proste je to tak! :DDD).  Určite pri tejto jednej nekončím. "Kopím" si látky na dvojdeku, už teraz mám predstavu ako bude vyzerať...len ten čas mi chýba...No podstatné je to, že ak človek chce, čas si nájde. A ja chcem! 
Pekný deň!
Natália

9 komentárov:

  1. Natalia, deka je fantasticka!!! waw...drzim palce aj pri ostatnych...a tesim sa na fotky ked sa s nimi pochvalis...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Natalka drzim palce, nech sa deka vydarí k Tvojej plnej spokojnosti ! Uz teraz vyzera super, bude to skvost !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Deka je krásna, si šikovná. Viem si prestaviť tú náročnosť.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Deka je přímo úžasná , krásně sladěné barvy ...už teď je to opravdu originál♥Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uroczy i ciepły akurat na zimne dni....Pozdrawiam pa...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Natálko, deka je naprosto úžasná. Musela dát pěkně zabrat. Heký večer Anny

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Natálka, tá deka je nááádherná, už sa veľmi teším na finálnu podobu!
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc hezká práce. Volné quiltování..., je jako jízda na kole, čím více to zkoušíme, tím lépe to jde! Stačí se naučit jen pár malých triků:-D
    Byla to příjemná návštěva a zaskočím častěji:-)

    OdpovedaťOdstrániť