nedeľa 27. októbra 2013

Návod v časopise

Ahojte, 

chcem sa s Vami podeliť o jeden malý úspech... no úspech !? hm... skôr  je to malé zviditeľnenie návodu transferu obrázka na textil tzv. zošúchavacou technikou, ako som si ju umne nazvala (...a ktorá už toľkokrát bola omieľaná na mojom blogu...chcelo by to vymyslieť niečo nové, prevratné, hodné Nobelovej ceny :DDD). V spolupráci so SASHE.SK som bola oslovená na spoluprácu,  ktorej výsledkom je publikovanie môjho návodu v časopise NOVÝ ČAS BÝVANIE, ten je momentálne dostupný v predaji.
Ale "skromne" musím podotknúť, že potešilo a určite by potešilo aj niekedy nabudúce...:DDD



Prajem pekný deň! 
Natália

9 komentárov:

  1. Blahoželám Natálka, teším sa s tebou!
    Tvoj dokonalý návod zožal veľký úspech aj na Sashe a ja ho z obľubou občas praktikujem.
    Si šikovná,držím palce, aby si čoskoro vymyslela niečo opäť nové.
    Pa pááááááá
    e.g.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Natálka, gratulujem, je to skvelý pocit, že? Keď neprší aspoň kvapká a tebe kvaplo trochu mediálnej slávy, takže gratulujem našej mediálnej hviezde :) Peknú nedeľu. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vďaka dievčence, že mediálna hviezda...pche! len aby mi nenapršalo do nosa, chi chi...iné záležitosti by potešili viac, no na tie musí vyzrieť čas a prísť tá správna chvíľa... snáď raz.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ti teda gratulujem k tvojmu úspechu. Také šikovné žienky, ako si ty, si to zaslúžia:) A prajem ti ešte veľa podobných úspechov!!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milá Natálko, moc ti gratuluji. Jsi velmi šiková a tento tvůj návod jsem již také úspěšně vyzkoušela. Hezký zbytek víkendu Anny

    OdpovedaťOdstrániť
  6. GRATULUJEM...len čo som otvorila časopis hneď som si na teba spomenula :-) veď aj ja som to zošuchávala podľa teba, ďakujem :-) Si moc šikovná.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Natálka, časopis roky kupujem, tak som ťa tam hneď objavila,blahoželám. Ešte som neskúšala, ale príde čas.

    OdpovedaťOdstrániť