štvrtok 21. februára 2013

Svietniky

      Minulý týždeň sa konala v našom meste burza starožitností. Vždy som sa o tejto akcii dozvedela až odstupom času, keď sa v médiách hodnotila úspešnosť ročníka a mnohorakosť predávaného tovaru. No tentokrát som nič neopomenula a medzi stánkami som sa prešla tento rok aj ja. Našla som si tam tieto dva svietniky a o ich "starožitnosti" niet pochýb, pavučinou boli obmotané kvalitne... :-) Toľko krásnych vecí dýchajúcich históriou na jednej kope, mnohé z nich by som si hneď vzala so sebou... Páčili sa mi dobové čiernobiele fotografie, vešiačiky s motívmi do kuchyne z mosadze (ľutujem, že som si ich nekúpila, boli nádherné), starožitné hojdacie kreslo... Ešte nemám jasnú predstavu ako vynovím svietniky, určite to však bude patina, farebná kombinácia zatiaľ nejasná. Ako by ste si ich vedeli predstaviť vy?

Príjemný večer!
Natália

5 komentárov:

  1. Svietniky sú krásne, ale bohužiaľ ti neporadím, lebo sama mám teraz dilemu okolo starožitnej žehličky. Tiež neviem, ako s ňou naložiť, tak je zatiaľ odložená v komore. Pekný večer!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pri prvom pohľade mi napadlo, jej tie sú milé. Kovaný svietnik do kvietku som ešte nevidela, pravdu povediac neviem si predstaviť aká farba by mu sadla, aj takéto sú pekné. Krásne kontrastujú s tvojou pohovkou v pozadí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nechat takhle nebo bílé, jinak si je neumím přestavit.
    Jsem zvědavá, co s nimi provedeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Su krásne...ja by som si ich vedela predstaviť bielé :-)

    OdpovedaťOdstrániť